Home

paviljoen2016
Welkom bij strandpaviljoen “Luctor et Emergo”.

Ons paviljoen ligt in een prachtig gebied, met de breedste en hoogste duinen van Nederland en polderlandschap met natuurgebied de Putten en de Hondsboschezeewering.

De omgeving leent zich uitstekend voor zowel dag- als verblijfsrecreatie.

Wij zijn geopend vanaf Maart elke dag open vanaf 10.00 uur en geen vaste sluitingstijd.

U kunt ons makkelijk bereiken met fiets, lopend, auto en bus. Tevens is er voldoende parkeerruimte waar u ten alle tijden uw auto betaald kunt parkeren voor de hele dag en dat op slechts 100 m. van het strand is verwijderd, een eindje verderop kunt u eventueel gratis parkeren in de parkeerhavens, maar hier geldt vol is vol.

Voor de mindervaliden hebben wij een verhard (stelcon-platen) pad helemaal tot aan ons prachtige opgang en is er een ruim toilet met de benodigde voorzieningen en aan de eisen voldoet.

Bij ons kunt u ook ligbedden, parasollen en windschermen huren. Voor de snelle trek voor op het strand kunt u snacks, blikjes drinken, snoep etc. afhalen bij onze snackbar. Wilt u liever op ons terras vertoeven, dan kunt u iets bestellen van onze uitgebreide menukaart. U kunt bij ons ook PINNEN.

Door de gunstige indeling van ons terras, is het altijd mogelijk, indien de zon natuurlijk schijnt, om heerlijk in de zon en uit de wind te zitten, maar natuurlijk is het ook mogelijk om in de schaduw van de parasolletjes te zitten.